Despre noi

Echipa noastra va ofera cu incredere si profesionalism echipamente performante pentru horeca si industria alimentara. Va punem la dispozitie o gama larga de produse de top care va vor usura si eficientiza munca.

Iti oferim pentru afacerea ta echipamente horeca si frigorifice a caror fiabilitate si performante sunt recunoscute peste tot in lume. Clienti ca si tine sau mari lanturi internationale utilizeaza aceleasi echipamente pe care le gasesti numai la JUST HORECA SRL.

Cele mai bune echipamente pentru restaurant, hotel, pizzerie, fast-food, patiserie, bar, spalatorie rufe le gasesti numai la JUST HORECA SRL.

In plus beneficiezi de un pachet complet de servicii de 5 stele, incepand cu consultanta si proiectarea si pana la mentenanta.

Close

Masina de inghetata, de banc

Masina de inghetata, de banc este o masina de inghetata de inalta calitate, cu alimentare gravitationala, cu un singurcap de
Close

Vitrine frigorifica inghetata drop In

Vitrina de inghetata asigura temperatura ideala pentru mentinerea inghetatei. Designul elegant si suprafata inclinata de expunere maximizeaza impulsul de cumparare.
Close

Vitrine frigorifice cofetarie drop In

Gama variata de vitrine de cofetarie si vitrine frigorifice pentru prajituri ideale pentru expunerea torturi, prajituri si produse de cofetarie.
Close

Mixer planetar profesional, 30 lt

Conceput sa ofere o performanta superioara si durabilitate, mixerul multifunctional este perfect pentru cei care isi doresc un aparat performant
Close

Mixer planetar profesional, 60 lt

Conceput sa ofere o performanta superioara si durabilitate, mixerul multifunctional este perfect pentru cei care isi doresc un aparat performant
Close

Masina de spalat oale, tavi si ustensile de bucatarie

Masina de spalat oale, tavi si ustensile de bucatarie ofera avantajul fiabilitatii germane, rapiditatii si calitatii procesului de spalare garantate