Servicii oferite

CONSULTANTA FLUX TEHNOLOGIC

Specialistii nostri te consiliaza in selectarea de echipamente horeca si frigorifice perfect adaptate nevoilor si asteptarilor tale.

PROIECTARE

Echipa noastra realizeaza pentru tine planurile de amplasare a echipamentelor horeca si frigorifice in conformitate cu necesitatile tale si tinand cont de incadrarea in arhitectura generala, compartimentarea spatiilor si pozitionarea lor in planul general.

TRANSPORT

La JUST HORECA SRL beneficiezi de livrari rapide oriunde in tara. Asiguram transportul gratuit al echipamentelor si utilajelor hocara si frigorifice de la depozitele noastre pana la locatia ta, oriunde in tara.

PUNERE IN FUNCTIUNE

Asiguram montajul rapid si punerea in functiune a echipamentelor horeca si frigorifice garantand functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta.

MENTENANTA

Cu contractul de mentenanta JUST HORECA SRL esti sigur ca intretinerea periodica nu este facuta superficial sau amanata, ci realizat de specialisti.

SERVICE

Testam periodic parametrii de functionare, constantam eventualele neconformitati si prevenim aparitia problemelor inainte ca acestea sa devina costisitoare.

FINANTARE

Cu ajutorul nostru poti beneficia de finantare pentru orice produs din stocul nostru, pe o perioada de 12 luni !