TIGAIE
Vasele profesionale de gatit sunt foarte durabile in timp. Spre deosebire de vasele folosite in bucataria casnica, vasele profesionale nu reactioneaza chimic cu mancarea si sunt realizate din materiale cu o excelenta conductivitate termica, asigurand o pregatire uniforma a mancarii.
Baza tip sandwich de 5 mm este realizata din 2 straturi de otel inox si 1 strat de aluminiu pentru cresterea conductivitatii termice si difuzarea uniforma a caldurii, fapt ce nu permite arderea mancarii.
Vasele sunt realizare din inox de cea mai buna calitate 18/10 (18% crom si 10% nichel – proportia ideala pentru obtinerea celui mai bun inox.) Vasele rezista foarte bine in timp si isi mentin aspectul de nou mai mult timp, calitati care se datoreaza cromului.
Din interactiunea cromului cu oxigenul la suprafata vasului se formeaza un strat protector extrem de subtire, ca o pelicula, care nu reactioneaza cu alte materiale si protejeaza vasult in timp.
CM | H cm | Lt |
24 | 5 | |
28 | 5,5 |