Cuptor gastronomic cu convectie profesional, 10 tavi
Specificatii: | Comenzi electromecanice; Prevazut cu umidificare; Distanta intre tavi 80 mm; Iluminare interna; Motor cu 3 ventilatoare autoreversibile; |
---|---|
Capacitate: | 10 tavi GN 1/1 |
Temperatura: | 50 – 270° C |
Putere: | 13.8 Kw |
Alimentare: | 400 V |
Dimensiuni: | 920x680x 1020 h mm |
Cuptorul gastronomic cu convectie reprezinta solutia perfecta pentru prepararea rapida a meniurilor, permitand in acelasi timp crearea unor standarde constante de calitate pentru preparatele specifice fiecarei unitati de alimentatie publica.
Produse similare
Marmita pe gaz cu incalzire directa linia 900
Marmita cu incalzire indirecta asigura evitarea lipirii alimentelor cat si o distribuire uniforma a temperaturii.
Container Softcooker
Masina de gatit profesionala este prevazuta cu arzatoare puternice de diferite puteri ce asigura o preparare rapida. Cuptorul este realizat
Friteuza profesionala electrica dubla cu suport 15+15 lt. linia 700
Friteuza scurteaza timpul de preparare fata de frigerea traditionala , permitand reglarea temperaturii in intervalul 60-230 de grade. Fiind realizata
Tigaie basculanta pe gaz linia 900
Masina de gatit profesionala este prevazuta cu arzatoare puternice de diferite puteri ce asigura o preparare rapida. Cuptorul este realizat